Wyścigowa Wigilia Firmowa!

Zorganizuj świąteczną imprezę firmową w wyścigowym stylu!


Jeśli planujecie Państwo organizację spotkania świątecznego z pracownikami lub partnerami biznesowymi, zapraszamy na unikalną Wigilię firmową w A1Karting!

Takich emocji wigilijnych nie zapomni żaden z uczestników!

Firmowa Wigilia na naszym torze, to m.in.:

1. Uroczysta kolacja zasiadana ze smacznym, wigilijnym cateringiem
2. Wyścigi wedle indywidualnie dobranego scenariusza
3. Pakiet atrakcji dodatkowych tj. Św. Mikołaj, „mikołajkowe” hostessy

Zapraszamy również do skorzystania z opcji eventu w stylu Casino!

To doskonała propozycja tematycznego spotkania w eleganckim stylu. Goście zachwyceni niesamowitym wystrojem sali od samego progu poczują wyjątkowy klimat kasynowego wnętrza.

Całości dopełnią efekty świetlne. Wieczór rozpoczniemy przywitaniem Gości oraz elegancką kolacją, następnie rzucimy się w szał kasynowych gier!

DJ i Konferansjer

Osoba prowadząca

Wszelkie imprezy organizowane w A1Karting prowadzone są przez starannie wybranego konferansjera lub celebrytę znanego powszechnie w świecie polskiej motoryzacji – na specjalne Państwa życzenie.

Osoby te, swoim profesjonalizmem stworzą niezapomnianą atmosferę i dopilnują, by każdy uczestnik poczuł się jak zawodowy kierowca Formuły.

Atrakcje dodatkowe

Do każdej imprezy oferujemy Państwu pakiet atrakcji dodatkowych, dzięki którym każdy event zorganizować możemy w oryginalnym i niepowtarzalnym charakterze.

.

Catering wigilijny – przykładowy pakiet:

Pakiet Złoty
Aperitif: Lampka czerwonego grzanego wina z Godzikami i pomarańczą

Przekąski zimne:
•Bukiet mięs marynowanych i wędlin serwowanych z wyborem dipów
z suszonymi owocami: morelowy , śliwkowy, orzechowy
•Terina z łososia z musem szpinakowym
•Śledzie pod pierzynką śmietanową z cebulką cukrową i korniszonem
•Tatar ze śledzia bałtyckiego podany na gryczanych postumentach
z korniszonem i marynowaną papryką
•Flądra marynowana w ziołach serwowana na kiełkach lucerny
•Rolmopsy w sosie własnym z szalotką dekorowane suszonym jabłkiem
•Ryba po grecku z marchewkowym Julienne w pomidorowym pellati
•Deska serów pleśniowych i podpuszczkowych podanych z bakaliami
•Schab po warszawsku w galarecie z musem chrzanowo-serowym

Sałatki:
•Sałatka z wędzoną makrelą i rodzynkami
•Sałatka jarzynowa tradycyjna
•Sałatka ziemniaczana ze świeżym szczypiorkiem i jajkiem z dipem śmietanowym

Dania Gorące:
•Krem z borowików z ptysiowym groszkiem lub makaronem łazanki
•Barszcz chrzanowy biały serwowany z jajkiem
•Schab marynowany w ziołach w sosie bakaliowym
•Sandacz pieczony saute z pieca z zielonym pieprzem i plastrami cytryny
•Gołąbki nadziewane farszem z dorsza
•Paluszki z karpia z zielonym sosem chrzanowym
•Ziemniaczki opiekane w ziołach z jałowcem

Catering i Open Bar

Desery:
•Świeży ananas grillowany serwowany z sosem z czerwonego pieprzu
•Conchiglie makaronowe nadziewane musem makowym z rodzynkami
•Keks z bakaliami, placek z rodzynkami, rolada makowa, piernik toruński

Napoje:
•Kawa, gorąca czekolada z cynamonem, herbata
•Kompot z suszonych owoców

Kontakt i rezerwacje:

Event Manager: Jakub Bednarczyk, [email protected], tel. 22 290 33 88 w. 2

×
Zobacz ofertę